Takip Et

SON DAKİKA

Vali Köşger’in tenis keyfi

14 Kasım 2017, Salı 20:55

     


Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, 7. Geleneksel Cumhuriyet Tenis Turnuvası ödül törenine katıldı. Aydın Tenis Kulübü’nde düzenlenen tören öncesi kulüp tesislerini gezen Köşger, çocuklarla tenis oynadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nın ödül törenine Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı. Farklı kategorilerde 210 tenisçinin katıldığı turnuvada 5 kategoriden birinci ve ikincilere ödülleri teslim edildi.

 

VALİ KÖŞGER SERVİSLERE KARŞILIK VERDİ

Ödül töreni öncesinde tenis kortlarını gezen Vali Yavuz Selim Köşger, tenis oynamayı da ihmal etmedi. Çocukların servislerinin çoğuna karşılık veren Vali Köşger’e İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ ile İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bekir Çeker de katıldı. Kulüp tesislerini beğenen Vali Köşger, çocuklarla bol bol sohbet etti.

 

"TURNUVAYA ÇEVRE İLLERDEN DE KATILIM OLDU"

Tesislerin gezilmesinin ardından ödül törenine geçildi. Burada bir konuşma yapan Aydın Tenis Kulübü Başkanı Osman Nuri Aydın, turnuvaya sadece Aydın değil çevre illerden de katılım olduğunu belirtti. Tenis konusunda Aydın’da ilginin olduğuna dikkat çeken Başkan Aydın, tenis oynamaya yeni başlayanların da katılımının yoğun olduğunu söyledi.

 

SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de Aydın’ın bireysel ve salon sporlarında daha başarılı sporcuların yetiştiğine dikkat çekti. Yapılan her sporun önemli olduğunu belirten Vali Köşger, çocukların spora daha çok yönlendirilmesi gerektiğini söyledi. Vali Yavuz Selim Köşger’in konuşmasının ardından sporculara ödülleri verildi. (HASAN ALP ŞAHİN)







 
Son Eklenen Haberler