Takip Et

SON DAKİKA

Didim Ticaret Odası’ndan ücretsiz ‘Sigara İçilmez’ afişi

14 Kasım 2017, Salı 11:52

     


Didim’de bir süredir Sağlık Bakanlığı’na bağlı ekipler tarafından sigara denetimleri yapılırken, özellikle işyerlerinde kapalı alanlarda asılması zorunlu olan ‘Sigara İçilmez’ yazılarını bulundurmayanlar ve eski yönetmeliğe uygun hali ile bulunduran esnaflar uyarılarla karşılaşıyor, gerekli büyüklükte levha asmamaları halinde ise ceza yazılacağı yönünde uyarılıyor.

Didim Ticaret Odası, bu sıkıntının giderilmesi için 4207 Sayılı kanuna göre kamuya veya özel kişilere ait tüm kapalı alanlarda, okul öncesi eğitim kurumları, ilk ve orta öğretim kurumlarında, kültür ve sosyal hizmet binalarının kapalı ve açık alanlarında, açık havada yapılan her türlü spor, kültür, sanat ve eğlence faaliyetlerinin icra edildiği yerlerde ve bunların seyir yerlerinde bulundurulması şartı olan 50x70 cm büyüklüğünde afiş bastırarak, esnaflara dağıtmaya başladı.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, esnaflara çağrı yaparak tüm iş yerlerinde asılması zorunlu olan yönetmeliğe uygun ‘Sigara İçilmez’ afişini Didim Ticaret Odası’ndan ücretsiz olarak alabileceklerini belirtti. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler