Takip Et

SON DAKİKA

Memur-Sen Aydın İl Başkanlığına Ali Aygül seçildi

14 Kasım 2016, Pazartesi 18:16

     


Memur-Sen Aydın İl Başkanlığına Ali Aygül seçildi. Konfederasyona bağlı şube ve il başkanlarının oy birliği ile seçtiği Ali Aygül görevine başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Gar Restoran'da gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Memur-Sen Başkanı Ali Aygül “Ülkemizin en büyük konfederasyonlarında olan ve üyesi olmaktan gurur duyduğumuz Memur-Sen, hem üyelerinin hakları hem de ülkemizin bugünü ve geleceği ile ilgili konularda daima sorumluluk üstlenmiş, yapıcı fikirleriyle ülkemizin yarınlara taşınmasında öncü rol oynamıştır. Bu gün içinde bu sorumluluğunun bilinciyle yoluna devam etmektedir. Geçmişten günümüze Memur-Sen’de görev almış, yöneticilik yapmış arkadaşlarımız, ülke meseleleriyle ilgili konuların yanı sıra, üyelerini ekonomik ve sosyal yönden refaha kavuşturmak adına yoğun çalışmalar yapmışlar, büyük gayretler göstermişlerdir. Bu çalışmalar netice vermiş, geçmiş yıllarda elde edilemeyen pek çok haklar elde edilmiştir. Ben buradanMemur-Sen’e bağlı Şube ve İl Başkanlarımız olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İlimizde önceki dönemlerde Memur-Sen İl Başkanlığı yapmış başkanlarıma da teşekkür ediyorum" dedi..

Bu bayrağı devraldıktan sonra yeni dönemde sendikayı yeni ufuklara ulaştırmak için her türlü çabayı göstereceklerini bildiren Aygül "Bunu da sendikamıza emek vermiş bütün arkadaşlarımızla birlikte yürüteceğiz. Memur-Sen başkanlar toplantılarımızı her ayın ikinci haftasında rutin olarak yapacağız İnşallah. Yapmış olduğumuz toplantıda almış olduğumuz kararları ve yapılan faaliyetleri Üyelerimiz ve Basınla paylaşacağız" diye konuştu. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler