Takip Et

SON DAKİKA

Kaymakam’ın fotoğraf çekme aşkı

14 Kasım 2016, Pazartesi 07:29

     


Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, her fırsatta kendisine ait makineyle fotoğraf çekiyor. Fotoğraf çekmenin ayrı bir zevk olduğunu vurgulayan Kurtbeyoğlu, “Özellikle doğa fotoğrafları çekmeyi çok seviyorum” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke’de bir buçuk yıl önce göreve başlayan ve yaptığı çalışmalarla birçok kesim tarafından ilgiyle izlenen Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, geçtiğimiz hafta sonunda doğa yürüyüşünün ilkini organize ederek birçok vatandaşın yürüyüşe katılmasını sağladı. Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, doğa yürüyüşü esnasında kendisine ait makineyle çektiği fotoğraflarla dikkat çekti. Geçtiğimiz Cumhuriyet Bayramı töreninde ise protokol bayramı izlerken Kaymakam yine fotoğraf makinesini eline alarak deklanşöre basmaya başladı.

Fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini belirten Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, “Fotoğraf merakım dört yıl önce başladı. Bu başlangıç zaman geçtikçe zevk vermeye başladı. Özellikle son bahar, ilkbahar ve doğa fotoğraflarını çekmek bana ayrı bir mutluluk veriyor. Çok sayıda fotoğrafı mevcut. Her fırsatta da fotoğraf çekmeyi sürdürüyorum. Bu olay ayrı bir duygu” dedi. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler