Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Yıldırımkaya çalışmaları yakından takip ediyor

14 Kasım 2016, Pazartesi 18:15

     


Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, yapımı devam eden yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yakından takip ediyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sultanhisar ilçe merkezindeki Kurtuluş Mahallesi’ndeki tren yolunun paralelinde düzenleme yaparak Sevgi Yolu oluşturacaklarını belirten Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Atça, Kabaca ve Kavaklı mahallelerinde yol genişletme ve asfalt çalışması yaptıklarını belirtti.

Atça Mahallesi’nde Akmusluk mevkisi, Yenipazar eski yolu ve Kanlıköprü yollarının zamanla tahrip olmasından dolayı vatandaşların zorluk çektiğini belirten Başkan Yıldırımkaya, “Bu alanların yolları zamanla bozulmuş ve yol kenarları da toprakla kaplanmış. Öncelikle yol kenarlarını temizleyip yol genişletme çalışması yaptık. Şimdi de Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizin bozuk asfaltlardan çıkardıkları trimer malzemeyi geri dönüşümle kazandık ve bu yolların zeminini asfaltlıyoruz. Eski Aydın-Nazilli İpekyolu'nun bir kısmında genişletme çalışması yaptık. Yeni sezonda geri kalan kısmını genişletip asfaltlama yapacağız. Ayrıca Kabaca ve Kavaklı mahallelerimizde bin metrekare parke taşı döşemesi yapılmıştır. Halkımızın daha rahat ve sorunsuz olarak yolları kullanabilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler