Takip Et

SON DAKİKA

Ülkücülerden şehitler için gıyabi cenaze namazı

14 Ekim 2016, Cuma 16:36

     


İncirliova Ülkü Ocakları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde gerçekleşen patlama ve saldırılarda şehit düşen güvenlik güçleri için Acarlar Mahallesi’nde gıyabi cenaze namazı düzenledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İncirliova’nın Acarlar Mahallesi’ndeki Merkez Camisi’nde kılınan cuma namazının ardından bir araya gelen vatandaşlar, patlama ve saldırılarda şehit olan güvenlik güçleri için gıyabi cenaze namazı kıldı. Cenaze namazında, şehitlik mertebesinin dini açıdan çok değerli bir makam olduğuna vurgu yapıldı.

“ŞEHİTLER ONURUMUZ, GAZİLER GURUR KAYNAĞIMIZDIR"

Namazın ardından açıklamada bulunan İncirliova Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Sultan Mehmet Yıldızdoğan, “Millet olarak birliğimizi, devlet olarak bekamızın teminatı olan güvenlik güçlerimizin kutsal vatan toprağımızın savunmasında gözlerini kırpmadan canlarını feda etmektedir. Ülke olarak zorlu bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde maalesef hemen her gün düzenlenen hain saldırılar sonucu asker, polis, korucu ve sivil vatandaşlarımız şehit düşmektedir. Bu nedenle İncirliova Ülkü Ocakları olarak tüm şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazı düzenledik. Rabbim, tüm şehitlerimize rahmet, acılı ailelerine sabır, gazilerimize de sağlık ve huzur vermesini niyaz ederim. Ülkü Ocakları olarak şehitlerimiz, bizlerin onuru, gazilerimiz ise gurur kaynağımızdır.”

Şehitler için yapılan dua ile son bulan gıyabi cenaze namazına İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sarı, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Erkan, İncirliova Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Sultan Mehmet Yıldızdoğan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş katıldı. (GÖKHAN DÜZYOL)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler