Takip Et

SON DAKİKA

Türk Anneler Derneği Nazilli Şubesi'nden Alıcık’a teşekkür

14 Ekim 2016, Cuma 18:18

     


Türk Anneler Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Hatice Güngör ve üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Anneler, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a bugüne kadar Türk Anneler Derneği Nazilli Şubesi'ne verdiği destek ve sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür ederek plaket sundular.

Üyeleri adına Alıcık’a plaket takdim eden Türk Anneler Derneği Başkanı Hatice Güngör, “Gezilerimizde ve yemeklerimizde bize desteklerini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından teşekkür ediyoruz. Biz ne zaman ihtiyaç duysak kendisine gidiyoruz. Başkanımız bugüne kadar hiçbir konuda bizleri geri çevirmedi. Maddi değeri küçük belki ancak biz kendisini manevi değeri olan bu plaketimiz ile onurlandırmak istedik. Tekrar her şey için kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Alıcık Türk Anneler Derneği Nazilli Şubesi üyelerinin bu nazik davranışlarından dolayı kendilerine teşekkürlerini sunarak “Siz değerli annelerimizin yaptıkları karşısında bizim yaptıklarımız azdır bile. Sizler yüreğinizi koyarak kendi çocuklarınızın dışında başka çocuklara da merhem oluyor çare oluyorsunuz. Gerçekten cennet sizin ayaklarınız altında. Biz sizler için ne yapsak azdır” şeklinde konuştu. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler