Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası'nın merkezinde yol çöktü

14 Ekim 2016, Cuma 10:26

     


Kuşadası Şevki Hasırcı Meydanı'nda içme suyu isale hattı patladı ve yolda çökme meydana geldi. Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri, tonlarca suyun boşa aktığı yolu trafiğe kapatılırken Kuşadası Belediyesi ve ASKİ ekipleri bölgede onarım çalışması başlattı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası dolmuşlarının kalkış noktası olan Şevki Hasırcı Meydanı'ndaki hattın patlaması ve yolun çökmesi, vatandaşlarda panik yarattı. Saat 23.30 sıralarında meydana gelen patlama ile birlikte tonlarca su boşa akarken yolun büyük bölümü tahrip oldu. Olayın yaşadığı bölgeye çok sayıda zabıta ve polis ekibi sevk edilerek söz konusu alanla çevre yolların bağlantısı kapatıldı.

Çökmenin ardından çok sayıda kişinin belediyeyi araması üzerine Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriya Tünk, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Tünk, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'ya da konuyla ilgili bilgi verdi. Olay yerine gelen ASKİ ekipleri, çökmenin yaşandığı alanda çalışma başlattı.

Altyapı sorunlarından dolayı ilçede sürekli sıkıntı yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar ise Kuşadası Belediyesi'ne ve Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. (MEHMET ÇALIK)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler