Takip Et

SON DAKİKA

Cumhuriyet Mahallesi tatlı suya kavuştu

14 Ekim 2016, Cuma 14:09

     


Çine Cumhuriyet Mahallesi, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, mahalle muhtarı Yaşar Van’ın üç hafta önce kendisine ilettiği talebi yerine getirmesiyle tatlı suya kavuştu.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Başkan Çerçioğlu'nun Çineli muhtarlar ile yaptığı toplantıda, başta tatlı su olmak üzere mahallesi için birtakım isteklerde bulunduğunu kaydeden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yaşar Van, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun 20 gün önce üç mahalle muhtarıyla yaptığı toplantıda sıkıntılarımızı dile getirdik. Mahallemize Topçam Madran Suyu getirilmesini, Cumhuriyet Parkı'nın yapılmasını, sitelerimiz önündeki yollara parke taşı döşenmesini istedim. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilk önce mahallemize Topçam Madran Suyu'nu getirdi. Bu hassasiyetinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇOK MUTLUYUZ”

Mahallerine Topçam Madran Suyu geldiği için çok mutlu olduklarını söyleyen Mürcet Bulut, “Eşim tatlı su doldurmak için sabaha karşı saat dörtte kalkıp başka mahallelere gidiyordu. Bu dertten kurtulduk. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler