Takip Et

SON DAKİKA

2017’ye yeni hizmet binasında girecekler

14 Ekim 2016, Cuma 11:36

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçesinde yapılmakta olan belediye hizmet binası inşaatındaki çalışmaları inceleyen Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, yeni hizmet binasının 2017’de hizmete gireceğini açıkladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Arsası Koçarlı Belediyesi tarafından tahsis edilen, yapımı da Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen 6 katlı ve 625 metrekare büyüklüğündeki Koçarlı Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi.

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Değirmenci, hizmet binası inşaatını inceleyerek müteahhit Özlenen Alcı’dan bilgi aldı. Başkan Öztürk, nisan ayında inşaatın ikinci katın table betonu atılırken binanın bir kısmının çökmesini nazar olarak değerlendirdiklerini bildirdi.

BELEDİYE İŞLERİ TEK BİNADA

Büyükşehir Belediyesi’yle uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Büyükşehir Belediyesi’ne arsa ve projeyle gittiklerini kaydetti. Başkan Öztürk şöyle dedi: “Koçarlı’nın bu hizmet binasına ciddi şekilde ihtiyacı vardı. İnsanların en güzel günleri, düğün ve nikah günleridir. Bizim hizmet binamızda düğün salonumuz yok. Nikah; ya makam odamda ya da meclis toplantı salonumuzda kıyılıyordu. Hizmet binasında Büyükşehir Belediyesi’nin birimleri de yer alacağı için halkımız Koçarlı Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’yle olan işlerini tek hizmet binasında halledebilecek. Önümüzdeki günlerde başka bir kurum yer değiştirecek olsa hizmet binamızın bir katında o kurumu da misafir edebiliriz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu her zaman şunu diyor. ‘Bana proje, arazi getirdiğiniz sürece ben her zaman varım.’ Son meclis toplantımızda 4 yerimizi Büyükşehir Belediyesi’ne devrettik. 2017’ye yeni belediye binamızda gireceğiz. Belediye binasının çökmesini de nazar olarak değerlendiriyoruz. İnsanız, hepimiz hata yapabiliriz, sonucunda ölüm olmasın yeter ki.”

Geçen yıl Aralık ayında Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Belediye Başkanı Mutlu Öztürk tarafından temel atma töreni yapılan inşaatın, 5 buçuk milyon liraya mal olması bekleniyor.

Hizmet binasının giriş katında düğün salonu, birinci katında konferans, toplantı ve nikah salonu, üçüncü katında başkanlık makamı bulunacak. Basın Yayın Halkla İlişkiler Birimi, Yazı İşleri ve Muhasebe Müdürlüğü de aynı katta yer alırken dördüncü katta Fen ve İmar İşleri, Emlak ve Zabıta Müdürlüğü ve arşiv odası yer alacak. Beşinci ve altıncı katlarda da Büyükşehir Belediyesi'ne ait AYBA, Çocuk Kültür Merkezi ve ASKİ’nin hizmet birimleri bulunacak. (GÖKHAN DÜZYOL)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler