Takip Et

SON DAKİKA

Muhtarın isteğini AK Gençlik yerine getirdi

14 Temmuz 2020, Salı 15:45

     


Söke Bağarası Mahallesi Muhtarı Esat Arıcı’nın talebi üzerine, AK Parti il ve ilçe gençlik kolları tarafından mahallede açık hava sineması organize edildi.

Bağarası Mahallesi Muhtarı Esat Arıcı, koronavirüs nedeniyle mahalle halkının çok sıkıldığını ve sosyal aktiviteye ihtiyaç olduğunu, AK Parti Söke İlçe Başkanı Yusuf Çelik’e iletti. Başkan Çelik, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir’e konuyu ileterek, ‘mahalle halkı için ne yapabiliriz?’ diye istişare etti. Yapılan istişare sonucunda, mahalle halkı için açık hava sineması düzenleme kararı alındı. AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş da TRT arşivinden film desteği sağladı.

Seçilen film gösterimi için, Bağarası Hüriyet Ortaokulu bahçesinde açık hava sineması için akşam saat 21.30 organizasyon gerçekleşti. Onlarca mahalle halkı hep birlikte film izleyerek stres attı. Açık hava sineması gösterimine mahalle halkı ile birlikte Ak Parti Aydın İl Gençlik Kolları ile Söke İlçe Gençlik Kolları yöneticileri ve Koçarlı Belediyesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Nedim Kaplan da izledi. (OLCAY POLAT) 







 
Son Eklenen Haberler