Takip Et

SON DAKİKA

Berat’a en güzel karne hediyesi

14 Haziran 2019, Cuma 18:14

     


Köşk 100. Yıl Atatürk İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencisi Berat'ın askerlik hayali, İlçe Jandarma Komutanı Alper Polat tarafından gerçekleştirildi. Berat’a yapılan sürpriz, kendisine en güzel karne hediyesi oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Köşk 100. Yıl Atatürk İlkokulu Özel Eğitim 4. Sınıfı öğrencisi Berat Gündüz (11) , 2018-2019 eğitim ve öğretim sezonunu takdir belgesiyle tamamladı. Otizmli Berat Gündüz’ün birinci dönem sonu takdir belgesiyle birlikte kendisine söz veren İlçe Jandarma Komutanı Alper Polat, sözünü yerine getirdi.

Birgül ve Mehmet Emin Gündüz çiftinin tek çocuğu olan Berat, eğitim sezonunu yine takdir belgesiyle tamamladı. Minik Berat’ı okulundan alan İlçe Jandarma Komutanı Alper Polat, Köşk-Dalama Mahallesi kara yolunda yaptıkları trafik uygulamasını birlikte gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Aydın Sarıbaş, başarılı öğrencileri arasında yer alan Berat’ın asker ve polislere karşı çok fazla ilgisinin olduğunu dile getirerek, “Berat teneffüslerde ve okul giriş çıkışlarında asker ve polis gördüğünde tamamen oraya odaklanıyor. Asker ve polise karşı büyük bir hayranlığı ve sevgisi var. Birinci dönem karne dağıtım töreni bizim okulumuzda yapılmıştı. Tesadüfen takdir belgesini İlçe Jandarma komutanımız verdi. O esnada komutanımız Berat’a bir söz vermişti. Yine takdir belgesi alan Berat okulumuzdan alınarak yol kontrolü uygulamasına katıldı. Hayalleri gerçekleşen öğrencimizin sevinci görülmeye değerdi” ifadelerini kullandı (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler