Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'ın kültürünü anlattılar

14 Haziran 2019, Cuma 15:46

     


Aydın Yörük Efe Kültür Derneği Başkanı Muhsin Aydoğdu, Aydın'a ziyarete gelen Gaziantep Elbeylililer Derneği üyesi Ozan Ali Dağcı'ya teşekkrü etti. Aydoğdu, "Ziyaretlerimiz ve davetlerimizle kültür köprüsü kuruyoruz" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Dernek Başkanı Aydoğdu, "Bugün sevinçli ve mutluyuz. İki yıl önce Gaziantep'de Elbeyliler Gecesinde tanıştığım kardeşim Ozan Ali Dağcı, derneğimize ziyarete geldi. Bu onurlu ziyaret bizi memnun etti. Gaziantep'le Aydın arasındaki kültür bağını oluşturmak için de çalışmalarımız var. Biz kültürün zeybek oyunlarını oynarken o da türkülerini söylüyor. Şiirlerini yazıyor." dedi.

Ozan Ali Dağcı da Aydın'a övgülerin sunarak "Aydın Yörük Efe Derneği'nde olmaktan mutluyum. Gaziantep'teki derneğimizle Aydın arasında bir kültür köprüsü oluşturduk. Biz de daha önceden bizi ziyaret eden dernek yönetimine iade ziyarette bulunduk. Festival ve şenlikler olduğunda dernekleri davet ediyoruz, kültürleri paylaşıyoruz. Aydın'da olmaktan mutlu ve gururluyuz. Aydınlı hemşerilerimize türküler söyledim. Aydın beni ne zaman çağırırs gelirim, yeterki üzerimizdeki türk bayrağı dalgalansın." diye konuştu. (GÜLİZAR CERİT) 







 
Son Eklenen Haberler