Takip Et

SON DAKİKA

Emniyet bayramda teyakkuzda olacak

14 Haziran 2018, Perşembe 13:42

     


Ramazan Bayramı nedeniyle Aydın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tedbirler alındı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü il genelinde Ramazan Bayramı süresince genel güvenlik ve asayişin temini, halkın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirebilmeleri adına bazı emniyet tedbirleri alındığını duyurdu.

 

Ramazan Bayramı nedeniyle Aydın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan tedbirler şöyle sıralandı: Özellikle vatandaşlarımız yoğun olarak bulunduğu, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, park, bahçe, yeşil alan, mesire alanları, bankalar, kuyumcular vb. yerlerde kapkaç, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarının önlenmesi amacıyla yaya ve motorize ekip uygulamaları arttırılmış olup, sivil görev yapan birimlerimiz halkın yoğun olduğu bölgelerde görev ifa edecektir. Şehirlerarası otogar, tren garı, bulvar, cadde, sokak ve ana arterlerde, şehir içi toplu taşıma araçları ile duraklarda oluşabilecek yoğunluklara karşı asayiş ve trafik yönünden kontroller arttırılmıştır.

Bu kapsamda; vatandaşlarımızın gerektiğinde kolaylıkla güvenlik güçlerimize ulaşmasını sağlamak amacıyla, gelen ihbarları değerlendirmek üzere Polis İmdat Hattı'ndan (155) ve İlçe Emniyet Müdürlük/Amirliklerimiz irtibat numaralarından ulaşabileceklerdir. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler