Takip Et

SON DAKİKA

Otoyolda talihsiz kaza: 2 ölü

14 Haziran 2017, Çarşamba 13:52

     


Torbalı gişeleri yakınında arızalanan bir araca yardımcı olmak isteyen Aydınlı TIR şoförü ile arızalanan otomobilin sürücüsü, bir servis aracının çarpması sonucu can verdiler.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Dün sabah Torbalı gişeleri yakınlarında arızalanan bir araca müdahale etmek isteyen 42 yaşındaki Aydınlı TIR şoförü Yahya Koç ve arızalanan otomobilin sürücüsü Berke Adan, bir servis aracının çarpması sonucu otomobille servis aracı arasında sıkışarak yaşamlarını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre Berke Adan'ın kullandığı 09 HY 762 plakalı araç, Selçuk yönünden İzmir istikametine giderken Torbalı gişeleri yakınlarında arızalandı. Aydınlı TIR şoförü Yahya Koç da aracın sürücüsüne yardım etmek için TIR'ını sağa çekerek otomobilin yanına gitti. İki sürücü arızalanan otomobili tamir etmek için uğraşırken Torbalı yönüne seyir halinde olan 35 S 02170 plakalı servis aracı otomobile çarptı.

Kazada servis aracıyla otomobil arasına sıkışan Berke Adan ve 42 yaşındaki Aydınlı şoför Yahya Koç olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (ALPER ŞENDERE)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler