Takip Et

SON DAKİKA

Büyükyapıcı, halkını iftarda buluşturdu

14 Haziran 2017, Çarşamba 16:34

     


Karacasu Belediyesi'nin, kardeşlik, dayanışma, paylaşım ve yardımlaşma ruhunun pekiştirilmesini sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlendiği iftar yemeğinin 5.si, hava yağışlı olmasına rağmen bu yıl da geniş katılımla gerçekleştirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı'nın ev sahipliğini yaptığı ve pazar yerinde halkın yoğun katılımıyla düzenlenen iftar yemeğine, İlçe Emniyet Amiri Yuşa Kılıçaslan, İlçe Jandarma Komutanı Okan Öztürk, CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı,belediye meclisi üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Gölcük, mahalle muhtarları ve idari kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar eşliğinde oruçlarını açan vatandaşlara, pide çeşitleri, çorba, etli pilav ile tatlı ikram edildi.

 

''SEVİNÇLİYİZ, MUTLUYUZ''

Masaları gezerek vatandaşların Ramazan'ını kutlayan ve onlarla sohbet eden Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, “Karacasu Belediyesi olarak geleneksel iftar yemeğimizin 5.sini düzenlemiş olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Düzenlediğimiz iftarla hem halkımızla beraber oluyor hem de ilçemizdeki tüm kardeşlerimizi bir araya getirmiş oluyoruz. Gücümüz ve imkanlarımız doğrultusunda Karacasu’ya hizmet etmeye gayret ediyoruz.Halkımızın duası ve desteğiyle ilçemizi en güzel noktaya getirmeye çalışıyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde geçen yemeğimizi, en ufak bir aksilik yaşanmadan alnımızın akıyla verdiğimiz için ayrıca mutlu oldum" dedi. Başkan Büyükyapıcı, iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen tüm personele ve katılımları ile kendilerini onurlandıran tüm konuklarına teşekkür ederek hayırlı Ramazanlar diledi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler