Takip Et

SON DAKİKA

Koçarlı, Çam Fıstığı Festivali'ne hazır

14 Mayıs 2017, Pazar 11:53

     


Koçarlı Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen ‘Çam Fıstığı Festivali’nin hazırlıkları tamamlandı. Üç gün sürecek olan ve değişik etkinliklerin yer alacağı 12’nci Koçarlı Geleneksel Çam Fıstığı Festivali, şenlik havasında geçecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Önümüzdeki cuma günü(19 Mayıs) başlayacak ve üç gün sürecek 12’nci Koçarlı Geleneksel Çam Fıstığı Festivali’nin önceki yıllara göre daha coşkulu geçmesini bekliyoruz. Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, “Belediyemiz tarafından hayata geçirilerek her yıl düzenlenen Geleneksel Çam Fıstığı Festivali'nin 12’ncisini bu yıl Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağız. Festivalimizle ilçemizin adını ve çam fıstığımızı dünyaya tanıtmayı amaçlıyoruz. Festivalde çeşitli etkinliklerin yanı sıra, konserler, 19 Mayıs’a özel mehteran takımı, fener alayı, bisiklet turu ve havai fişek gösterileri izleyeceğiz. Her geçen yıl artan katılımla gerçekleşen festivalimizde, bu yıl da çok sayıda ziyaretçiyi ağırlamayı bekliyoruz. Tüm hemşerilerimizi festivalimize davet ediyorum” dedi.

Geleneksel Çam Fıstığı Festivali’nde; Petek Dinçöz, Zakkum, Oğuz Yılmaz, Esra Akman, Harun Atmaca, Ebru Yönter, Tayfun Elibol ile Grup Mezdeke sahne alacak. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler