Takip Et

SON DAKİKA

Dünyanın en yeni gemisi Silver Muse Kuşadası Limanı'nda

14 Mayıs 2017, Pazar 14:49

     


Dünyanın en yeni amiral gemisi olarak bilinen, geçtiğimiz nisan ayında suya indirilen Silver Muse isimli kruvaziyer gemisi 596 yolcu ve 411 personeliyle Kuşadası'nda.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçtiğimiz Nisan ayında suya indirilen ve ilk seferine çıkan Silversea Cruises filosuna ait Silver Muse isimli kruvaziyer gemisi 596 yolcu ve 411 personeli ile Kuşadası Ege Port Yolcu Limanı’na yanaştı. Sabah saatlerinde limana demir atan geminin çoğunluğu Amerikalı ve İngiliz vatandaşlarından oluşan yolcularına lokum ikram edildi. Folklor gösterileri ile karşılanan yolculardan kadın olanlara 'Anneler Günü' nedeniyle karanfil hediye edildi. Yolculardan bir kısmı Kuşadası merkezde kalırken bir kısmı da Efes Meryemana turuna çıktı.

 

ULTRA LÜKS ÖZELLİKLERE SAHİP BİR GEMİ

Nisan ayında suya indirilen Silver Muse isimli kruvaziyer gemisi gelişmiş teknolojisiyle yolcularına rahat ve eğlenceli bir yolculuk imkanı sunuyor. 40.700 groston ağırlığındaki gemi 12 kattan oluşuyor. 596 konuk kapasiteli kruvaziyer gemisi, ferah ve süit konaklama yerleri ile dünyanın en seçkin yolcularını ağırlıyor.

 

“DÜNYANIN EN YENİ GEMİLERİNİ AĞIRLADIĞIMIZ İÇİN GURUR DUYUYORUZ”

Kuşadası Limanı işletmecisi Ege Port Genel Müdürü Aziz Güngör, “2017 sezonunda Kuşadası yolcu limanı Ege Port olarak en yeni gemilere hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Sektörde lider işletme olmanın gereği olarak sorumluluğumuzun bilincinde, hizmet kalitemizi en üst seviyede tutuyoruz. Bugün misafirimiz olan Silver Muse isimli gemi denizlerdeki en yeni yolcu gemisi, Akdeniz yolculuğunda limanımızı tercih ederek Kuşadası Ege Port yolcu limanının önemini bir kez daha ortaya koymuştur. Gelecek dönemlerde de yeni gemileri ağırlamaya devam edeceğiz” dedi. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler