Takip Et

SON DAKİKA

Yeni İz’in iyilik hareketi Çine’ye de sıçradı

14 Nisan 2021, Çarşamba 12:47

     


Aydın’da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam eden Yeni İz Derneği, ilçelerde de faaliyetlerini artırmaya başladı. Yeni İz Derneği Çine Temsilcisi Seda Demiray Arat, ilçede hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmaya başladı. Arat, Ramazan ayının ilk gününde 50 aileye sahur için gıda desteği temin etmeye başladıklarını ifade etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Yeni İz Derneği Başkanı Perihan Yıldırım, “Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini sadece iftarda değil sahurda da gıda dağıtmaya başladık. Tabi ki bunda hayırseverlerin ve gönüllülerimizin desteği çok büyük” dedi.

Aydın’da yaptığı çalışmalar ile çok sayıda ihtiyaç sahibinin gönlünde iz bırakan Yeni İz Derneği, Ramazan dolayısıyla çalışmalarını artırdığını belirten Dernek Başkanı Perihan Yıldırım, “Ramazan ayı ile birlikte iyilikler de bereketlensin diye tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Yeni İz Derneği olarak Ev Gibi Yemek şirketi ile birlikte ailelerimize iftarda sıcak yemek götürmeye başladık. Ramazan ayının gelmesi ile umutlanan, sofralarının şenleneceğinin umudu ile gözleri kapıda olan aileleri gönüllülerimiz sayesinde umutlarına kavuşturuyoruz. İlk iftarda 150 aileye sıcak yemek ulaştırdık. Aynı zamanda Çine Temsilciliğimizin öncülüğünde 50 aileye sahur için gıda desteği sağlanmaya başladı. Yapılan iyilik hareketi gün geçtikçe artmaya başladı ve iftar yemeği için gelen destekler ile şuan 252 aileye ulaştık. Ayrıca, sadece bir günde kesilen 4 kurbanın etleri de tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Tencerede kaynayan sıcak bir çorba sayesinde yüreklerde bırakacağımız kalıcı izler adına başlattığımız iyilik hareketimize, tüm gönüllülerimiz davetlidir” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler