Takip Et

/>

SON DAKİKA

Yenipazarlılar ‘İşbilen’ dedi

14 Mart 2024, Perşembe 11:37

     


Yerel Seçimlere az bir zaman kala Aydın’ın Yenipazar ilçesi halkına seçimlerde, 'Kimi daha şanslı görüyorsunuz?' diye sorduk işte aldığımız cevaplar;

Murat, “Yenipazar’da Malik abiyi, Büyükşehir’de Özlem hanımı destekliyoruz”

 

“Biz CHP'liyiz Yenipazar’da da Büyükşehir’de de CHP’yi destekliyoruz”

 

Mesut Kabakçı, “Yenipazar‘da Kıvanç İşbilen'i, Büyükşehir‘de Mustafa Savaş’ı destekliyorum. Bana CHP’den bahsetmeyin, ben çocuktum bizim Menderes’i astılar. Ne suçu vardı? Bu tür olaylarda ben kinciyimdir, Menderes’i astıktan sonra Aydın’ı abluka altına aldı devlet ayaklanmasınlar diye. Bunlar yaşandığında ben 8-9 yaşlarında bir çocuktum. 60 ihtilalinde yaşananları hatırladıkça hala korkuyorum. CHP’den hiçbir şey olmaz ben öyle bir yönetim istemiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Nurettin Köseoğlu “Yenipazar‘da Kıvanç İşbilen'i, Büyükşehir Belediyesi’nde Özlem hanımı destekliyorum. Yenipazar’ın bazı köylerinde sorunlarımız var. Düğün salonlarımız yok, kanalizasyonlarımız yok, bu işler adı altında ASKİ bizden para alıyor ama herhangi bir hizmet yok. Yollarımızın güzelleşmesi istiyoruz ve sarı otobüslerin köylerimize kadar hizmet vermesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Bu seçimde Yenipazar’ı Malik Ercan kazanır, Büyükşehir Belediyesi’nde de Özlem hanım şanslı görüyorum”

 

“Yenipazar‘da Kıvanç İşbilen, Büyükşehirde Mustafa Savaşı şanslı görüyorum”

 

“Yenipazar‘da hiçbir aday desteklemiyorum, Büyükşehir’de Özlem hanımı destekliyorum”

 

Bilal Yağcıoğlu, “Yenipazar Belediye Başkan Adayları içerisinden Kıvanç İşbilen’i destekliyorum, Büyükşehir Belediyesi’nde de Mustafa Savaşı destekliyorum. Aydın’ın ve Yenipazar’ın bir çok ihtiyacı mevcut, alt yapıdan, yollardan tutun da bayağı bir isteğimiz var” şeklinde konuştu.

 

“Yenipazar’da seçim şu anda ortada İYİ Parti’nin adayının alacağı oy seçimin kaderini belirleyecek. Ben İYİ Parti’nin adayı İlknur Karaduman’ı destekliyorum, Büyükşehir Belediyesi’nde Özlem hanım destekleyeceğiz”

 

Mehmet Emin Önal , “Yenipazar‘da bu seçimde Kıvanç İşbilen kazanır, Büyükşehir de ise Mustafa Savaş kazanır. Eğer bu adaylar kazanırsa Yenipazar pazar yerinin etrafına bariyer ve üstüne çatı istiyoruz” dedi.

 

Ali İhsan İster , “Biz Yenipazar’da bu seçimde Kıvanç İşbilen'i destekliyoruz, Büyükşehir’de ise Mustafa Savaş’ı destekliyoruz. Bu kişilerden isteklerimiz Yenipazar’da pazar yerinin üstünün kapatılması. Yağmurda pazarcı esnafımız ve halkımız zorlanıyor” ifadelerini kullandı.

 

“Yenipazar da seçim kıran kırana olacak gibi, ben Malik beyi destekliyorum, Büyükşehir Belediyesi’nde Özlem hanımı destekliyoruz”

 

“Yenipazar’da bu seçimi Kıvanç İşbilen alır, Büyükşehir Belediyesi’nde herhangi desteklediğim birisi yok”

 

Abdullah Aşçıoğlu, “Seçimlerde Yenipazar’ı ve Büyükşehir Belediyesi’ni de AK Parti kazanır, biz de onları destekliyoruz. Eğer seçilirlerse onlardan beklediklerimiz altyapımız çok eksik, sosyal alanlarda hizmetler bekliyoruz gerek ilde gerek ilçede” dedi. (ERDAL AYDIN) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler