Takip Et

SON DAKİKA

Denizli Valisi Karahan, Nazilli'de şehit ailesini ziyaret etti

14 Mart 2018, Çarşamba 16:56

     


Denizli Valisi Hasan Karahan, Afrin harekatında şehit düşen Nazillili Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek'in ailesini ziyaret etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Afrin harekatının 41. gününde PKK/PYD'nin hain pususunda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek'in Nazilli'de bulunan baba ocağına taziye ziyaretleri devam ediyor. Denizli Valisi Hasan Karahan ve eşi Meral Karahan şehidin ailesine taziyeye gitti. Şehidin amcası Ali Dinek tarafından karşılanan Vali Karahan, aileye başsağlığı diledi. Ziyarete Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ ile çok sayıda kurum müdürü de katıldı.

Afrin harekatında Mehmetçik'in kahramanca mücadele sergilediğini söyleyen Denizli Valisi Hasan Karahan, "Ben şehidimize, Mehmet kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesi ve milletimize başsağlığı diliyorum. Afrin harekatında yaralanan gazilerimize de Allah'tan acil şifalar diliyorum. Afrin harekatı Türk milletinin anlamlı bir mücadelesidir. Kahraman askerimiz cephede, ülkemiz için tehdit oluşturan terör örgütlerine karşı ağır darbe vurmaktadır. Bu harekatın zaferle taçlanmasını diliyorum" dedi. (SİMGE ATA)







 
Son Eklenen Haberler