Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı başkanlar 'Mehmetçik Nerede Biz Oradayız' diyerek Hatay'a gitti

14 Mart 2018, Çarşamba 08:56

     


Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği (AYMESKOB)üyeleri Mehmetçik’e destek vermek için Aydın’dan Hatay’a gitmek üzere yola çıktı. Çoğunluğunun başkanlardan oluştuğu 80 kişilik heyet TSK’nın Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere moral desteği verecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Hatay'da 14 Mart'ta yapılacak olan "Mehmetçik Nerede Biz Oradayız" programına, Aydın ve Muğla'dan da destek geldi. Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği ve kendisine bağlı kooperatif üyeleri Efeler’den bir otobüs ile yola çıktı.

 

"ASKERİMİZİN VE DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ"

Yola çıkarken gazetecilere açıklamada bulunan AYMESKOB Başkanı Necip Saraç, “Şanlı ordumuz Suriye sınırını, terör örgütlerinden temizlemek için Zeytin Dalı Harekatı'nı başlatmıştır. Hükümetimize ve harekatı başarıyla gerçekleştirmekte olan kahraman Mehmetçiğimize destek vermek, 80 milyon olarak tek yürek Mehmetçiğimizle birlikte olduğumuzu, esnaf ve sanatkar teşkilatlarımızın hükümetimizin ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzu dosta düşmana duyurmak için bölge birliğimize bağlı Aydın ve Muğla’daki temsilcilerimizle Hatay’a gidiyoruz" dedi.

 

'Mehmetçik Nerede Biz Oradayız' programı kapsamında, 14 Mart'ta Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'nin himayesinde, Hatay Valiliği, Askeri Kontrol Noktası, Reyhanlı ve Hatay esnafı ziyaret edilecek, ardından da esnaf ve sanatkarlar toplantısı yapılacak. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler