Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti Söke İlçe Teşkilatı Gar Projesi'ni yerinde inceledi

14 Mart 2018, Çarşamba 15:00

     


Söke'de 18 Nisan 2017 tarihinde eski hangarın çökmesi ile yaşanılan talihsiz kaza nedeniyle sekteye uğrayan Söke Gar Projesi yeniden hızlanırken AK Parti Söke İlçe yöneticileri proje alanına yaptıkları ziyarette yüklenici firmadan bilgi aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke'nin prestij projelerinden biri olarak kabul edilen, içerisinde 14 yapının bulunduğu toplam 2 bin 100 metrekarelik kapalı alan ve 30 bin metre karelik çevre düzenlemesinin yer aldığı ve 7 milyon 622 bin liralık Gar Projesi, yeniden hız kazandı.

AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gar Projesi alanında yüklenici firma yetkililerinden projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Yüklenici firma yetkilileri yaptıkları açıklamada, projede zorunlu tadilat değişiklikleri nedeniyle koruma kuruluna yapılan başvuruların önümüzdeki günlerde sonuçlanması ile projenin daha da hızlanacağını dile getirdi.

18 Nisan 2017 tarihinde yükleme hangarındaki restorasyon çalışmaları sırasında iş makinesinin çarpması sonucu hangar çökmüş, 2 görevli yaralanmış, konu yargıya intikal etmiş ve çalışmalara ara verilmişti.

Yapımına 13 Haziran 2016 tarihinde başlanılan proje ile yıkılmaya yüz tutmuş, aralarında lojman, misafirhaneler ile hangarların da bulunduğu yapılara yeniden hayat verilmesi planlanıyor. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler