Takip Et

SON DAKİKA

“Mahallemiz hak ettiği hizmeti alacak”

14 Şubat 2019, Perşembe 14:49

     


Çine’nin Evciler Mahallesinde yaşayan Özel Önel, 31 Mart seçimleri için muhtarlık adaylığını açıkladı. Önel, “Mahallemiz hak ettiği hizmeti alacak.” dedi.

Mevcut muhtarın bugüne kadar mahallenin sorunlarıyla ilgilenmediğini iddia eden Özel Önel, “ Mahallemizde 2008 yılından beri oluşan tapu mağdurları konusunda şahsımın istikrarlı takibi, AK Parti ilçe başkanları ve AK Parti Aydın milletvekillerinin çalışması neticesinde Çine’ye özel bir kanun çıkartılarak tapu sorunu sonuçlandırıldı. İptal edilen tapular hak sahiplerine iade edilmek üzere yeni düzenleme yapılmıştır. İlçemize, Evciler mahallemize ve tapusu iptal edilerek mağdur olan vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hiç bir şey yapmayıp iş sonuçlandıktan sonra ‘Ben uğraştım.’ diye sahiplenmeye çalışanlara şaşırıyorum. Nasip olur, mahalle halkım bana bu görevi layık görür, seçilirsem; hep beraber mahallemiz için çalışacağız. Mevcut sorunları hep birlikte çözüme kavuşturacağız.” dedi.

"HEP BERABER BAŞARACAĞIZ"

Yerel ve genel yönetimle her zaman iyi bir şekilde çalışacağını söyleyen ve seçim vaatlerini açıklayan Önel, “İlk işim alt geçit sorununu çözüme kavuşturmak olacak. Mahallemizdeki okulumuzun tapu sorununu çözdük. Güzel bir okul kazandırmak için çalışacağım. Mahallemize düğün salonu kazandırmak için çalışacağım. Söğütçük Çayı ıslahı ve Çakıcı Köprüsü'nün alt kısmına köprü kazandırmak için girişimlerde bulunacağım. Yapımı devam eden kanalizasyon çalışmalarının takipçisi ve yollara bir an önce parke taşı döşenmesine aracı olacağım. Gıda ve kömür yardımının gerekli yerlere ulaşmasını sağlayacağım. Fakire, engelliye, yaşlıya, yetime ve ihtiyaç sahiplerine gereken neyse, muhtarlık adına yapacağım. Bunları mahalle halkımızla birlikte hep beraber başaracağız.” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler