Takip Et

SON DAKİKA

"Aydın'da tanzim satışa gerek yok"

14 Şubat 2019, Perşembe 10:23

     


Cumhur İttifakı'nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenipazar'da muhtarlar, STK üyeleri ve partililerle bir araya geldi. Yapılan toplantının ardından pazarcı esnafını ziyaret eden Savaş, Aydın'ın tarım şehri olduğunu vurgulayarak "Aydın'da tanzim satışa gerek yok." dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

"AYDIN'DA BİR ŞEY DEĞİŞİNCE HER ŞEY DEĞİŞECEK"

Yenipazar'da muhtarlar, STK üyeleri ve partililerle bir araya gelen Cumhur İttifakı'nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, seçmene seslenerek "31 Mart'tan sonra Aydın parmakla gösterilen bir şehir olacak. Aydın'da bir şey değişince her şey değişecek." diye konuştu. Yenipazar'daki MHP ve AK Parti teşkilatlarını ziyaret eden Savaş, "31 Mart'ta Cumhur İttifakı ruhunun en güzel örneği Aydın'da gösterilecek." dedi. Teşkilat ziyaretlerinin ardından tekrar aday gösterilmeyen AK Partili mevcut Belediye Başkanı Zafer Savcı'yı Yenipazar'ın Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Suat Menderes'le birlikte makamında ziyaret eden Savaş, Savcı'ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Yenipazar'daki pazarcı esnafını ziyaret eden Savaş, Ankara ve İstanbul'da başlayan tanzim satış mağazalarına değinerek, "Ankara ve İstanbul'da tanzim satış mağazalarının olmasının sebebi üretilen ürünlerin tüketiciye ulaşıncaya kadar arada fazla aracının olması ve bu nedenle ürünlerin fiyatlarının yükselmesi. Aydın'daysa üretici, tüketiciyle bire bir buluşabiliyor. Böylece üreticiden tüketiciye giden ürünlerde fiyat artışı olmuyor. Bu nedenle Aydın'da tanzim satış mağazalarına gerek yok." diye konuştu. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler