Takip Et

SON DAKİKA

ASKİ Yenipazar'da önlem aldı

14 Şubat 2019, Perşembe 14:38

     


Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Müdürlüğü, Yenipazar Direcik ve Dereköy’de yağmursuyu hat çalışması gerçekleştirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, il genelinde altyapı güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. ASKİ son olarak Yenipazar ilçesine bağlı Direcik ve Dereköy mahallelerinde, aşırı yağışlarda yaşanması muhtemel sorunları önlemek ve yağmur suyunu sağlıklı bir şekilde boşaltmak için yağmur suyu altyapısında güçlendirme çalışması yaptı. Çalışmalar çerçevesinde 150 metre Dereköy’de, 150 metreyse Direcik’te olmak üzere 300 metre beton büz boru hattı yapımı gerçekleştirildi. Vatandaşların talebi üzerine başlatılan çalışmalar vakit kaybetmeden tamamlandı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Dereköy ve Direcik mahallelerinde gerçekleştirilen yağmur suyu altyapısı çalışmalarını takip eden vatandaşlar, taleplerinin hızlı bir şekilde yerine gelmesinden büyük memnuniyet duyduklarını, yapılan tüm hizmet ve yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiklerini söylediler. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler