Takip Et

SON DAKİKA

Özakcan, Yağcılar İçi esnafını ziyaret etti

14 Şubat 2018, Çarşamba 16:31

     


Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Yağcılar İçi esnaflarını ziyaret etti. Esnaflara “hayırlı işler” dileyen Başkan Özakcan, vatandaşların da sıkıntılarını dinledi.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

 

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Ramazanpaşa Mahallesi'nde yer alan, her gün binlerce insanın geçtiği ve alışveriş yaptığı Yağcılar İçi Esnafını ziyaret etti. Başkan Özakcan’a ziyaretinde Belediye Meclisi Başkan Vekili Halis Günday, Belediye Başkan Yardımcısı Belgin Alpdoğan, Zabıta Müdürü Gönen Sarı ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Kadri Söylevci eşlik etti.

Ziyaret nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren Yağcılar İçi Esnafı, Başkan Özakcan’a teşekkür ederek, “Yoğun iş temposunda bize zaman ayırıp, çayımızı içen, bizlerle sohbet edip sıkıntılarımıza kulak veren Başkanımız Mesut Özakcan’dan Allah razı olsun. Kendisine çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” dediler.

Yağcılar İçi ziyaretinde büyük bir ilgiyle karşılaşan Başkan Özakcan da, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, her fırsatta esnafımızla ve vatandaşımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Vatandaşın sorun ve taleplerini dinleyip, görev ve sorumluluk alanımızda yer alan sorunlara imkanlarımız ölçüsünde çözüm getiriyoruz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler