Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Alzheimer Merkezi’nde coşku dolu anlar

14 Ocak 2019, Pazartesi 20:10

     


Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Müzik, Kütüphanecilik ve Kültür Edebiyat Kolu tarafından Dr. Rıza Arpaz Alzheimer Merkezi’nde düzenlenen program renkli görüntülere sahne oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Dr. Rıza Arpaz Nazilli Alzheimer Hastaları ve Aileleri İçin Buluşma ve Danışmanlık Merkezi’nde yılbaşı kutlama programı düzenlendi.

Geleneksel olarak düzenlenen programda enstrüman çalan öğrenciler, Alzheimer hastalarıyla dans edip şarkı söyledi. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür eden Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Öztaş, 2019 yılının ilk haftalarında büyüklerle bir araya gelmenin, onları bir nebze de olsa mutlu etmenin öneminin altını çizdikten sonra, küçükleri büyüklerle bir araya getirmek adına yaptıkları bu programa katılımlarından dolayı izleyicilere de teşekkür etti. Sözlerine, "Sayın Başkanımız kayınpederlerini kaybetmiş olmalarından dolayı aramıza katılamadı. Kendilerine bir kez daha başsağlığı diliyorum” diye devam etti.

Nazilli Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri Birim Şefi İsmet Cihan, “Başkanımızın girişimleri ile kurulan Alzhimer Merkezimizde çok güzel bir kadromuz var. Bugüne kadar çok iyi işlere imza attılar. Önemli olan yaşlılarımızı unutmamak. Bugün burada Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerimiz bunu en iyi şekilde gösterdi.” ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler