Takip Et

SON DAKİKA

Tamirciler Odası'nda 4. Eyefçi dönemi

14 Ocak 2018, Pazar 19:46

     


Aydın Tamirciler Odası'nda üç dönemdir başkanlık görevini yürüten Hasan Eyefçi, dördüncü kez seçilerek güven tazeledi. Hasan Eyefçi, 580 üyesi bulunan Aydın Tamirciler Odası'nda seçimlere katılan 454 üyenin 317’sinin oyunu alarak rakibine fark artı. Mehmet Sarıoğlu, 134 oy alırken, 3 oy da geçersiz sayıldı.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

Aydın Tamirciler Odası, 21'inci Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Şoförler Odası Düğün Salonu'nda yapılan ve oda üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda, mevcut Başkan Hasan Eyefçi ve Mehmet Sarıoğlu'nun listeleri yarıştı. Genel kurula, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ile çok sayıda oda başkanı katıldı.

 

DİVAN BAŞKANLIĞINA ÇETİNDOĞAN SEÇİLDİ

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan genel kurul, divanın oluşturulması ile devam etti. Yapılan oylama sonucunda Divan Başkanlığına Selahittin Çetindoğan, Başkan Vekilliğine Mustafa Çağlayan, Katip Üyeliklere Lütfiye Arıcan, Tolga Baklacı ve İlkay Atalı seçildi. Yönetim kurulu ve denetim kurulu raporlarının okunup kabul edilmesinin ardından, başkan adaylarına söz hakkı verildi.

 

“ÜYELERİMİZİN ÇIKARLARI NEYİ GEREKTİRİYORSA ONU YAPTIK”

Kongrede konuşan mevcut Başkan Hasan Eyefçi, “Bu zamana kadar yönetimle elimizden geldiğince görevimizi layığıyla yapmaya çalıştık. Kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler kurduk. Kimsenin kumandası olmadık. Üyelerimizin çıkarları, neyi gerektiriyorsa onu yaptık. Odamızın kapısı, ayrım yapmaksızın tüm üyelerimize her zaman açıktır. Bugüne kadar yaptığımız işler, bundan sonra yapacağımız işlerin teminatıdır. Yaptığımız çalışma ve hizmetlere yeni halkalar eklemek için yeniden adayız” dedi.

 

Aydın Tamirciler Odası Genel kurulun divan başkanlığını yapan AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan'a teşekkür plaketi verdi.

 

Konuşmaların ardından, seçime geçildi. Mevcut Başkan Eyefçi, kongreye katılan 454 üyenin 317’sinin oyunu alarak güven tazeledi. Eyefçi başkanlığındaki Yönetim Kurulu; Olgun Karasulu, Gürfan Özer, Recep Sarı, Asil Ünlü, Süleyman Demir ve Musa Erdal'dan oluştu. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler