Takip Et

SON DAKİKA

Söke Tariş'ten tvDEN'e ziyaret

14 Ocak 2018, Pazar 14:28

     


131 No’lu Söke Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer ile Tariş Pamuk Birliği delegesi Mesut Üstbaş, Denge Medya Grubu ziyaret etti.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

Ziyarette, Aydın’ın ve Ege’nin Dünya'ya açılan kapısı tvDEN’in önemli bir eksikliği giderdiğini söyleyerek tvDEN Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın’a yayın hayatında başarılar dileyen Başkan Özer, “Aydın’ın yıllardır eksikliğini çektiği uydu kanalı sayenizde hayata geçmiş oldu. Tüm Aydın’ın topyekun bu değere sahip çıkması şart” diye konuştu.

 

“tvDEN DAHA DA BÜYÜYECEK”

19 Mayıs 2017’de Aydın il protokolünün geniş katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle yayın hayatına başlayan tvDEN’in, süreç dahilinde tüm Ege Bölgesi’nde de adından söz ettiren bir noktaya yükseldiğini söyleyen Aydın, “Açılışımızdan bu yana Aydın halkımızın da desteğiyle az zamanda hatırı sayılır mesafeler katettik. Hiç tanımadığımız insanların destek yarışına girdiğini çok net söyleyebilirim. Aydın halkı sahip çıktıkça da tvDEN daha da büyüyecek ve gerek ilimizin gerekse bölgemizin Dünya’ya açılan kapısı olarak uzun yıllar boyu yayın hayatını başarıyla sürdürecektir. Ziyaretinizden ötürü çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“BÜYÜK BİR EKSİKLİĞİ GİDERDİNİZ”

Sıkı bir tvDEN izleyicisi olduğunu söyleyen Başkan Özer, “Aydın’da bir ilki hayata geçirmenizi cidden takdire şayan buluyorum. Aydın’ın yıllardır eksikliğini çektiği uydu kanalı, sayenizde hayata geçmiş oldu. Tüm Aydın’ın topyekun bu değere sahip çıkması şart. Bizler de elimizden geldiği müddetçe her türlü desteğe hazırız” dedi. Ziyarette tvDEN binasını da gezen Başkan Özer, kanal çalışanlarına da başarı temennilerini iletti.

 

Bu ay içinde belirlenecek olan bir günde tvDEN ekranlarında yayınlanacak olan ‘Ekonomiden’ programına da konuk olarak katılacak olan Başkan Özer, Söke’de tarımdaki mevcut gelişmeler ve 2018’de pamuk sezonuyla ilgili Tariş camiasının beklentilerine ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler