Takip Et

SON DAKİKA

Abdurrahman Öz’den Ülken’e havaalanı yanıtı

13 Kasım 2016, Pazar 07:30

     


AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken’in, "Çıldır Havalimanı'na inen planörden bana ne” şeklindeki sözlerine yanıt verdi. Öz, “Çıldır Havalimanı'na hem planör, hem de yolcu uçağı insin” dedi.

Çıldır Havalanı’nın sivil uçuşlara açılması ile ilgili birçok platformda çaba gösteren AYTO Başkanı Hakan Ülken’in, "Çıldır Havalimanı'na inen planörden bana ne. Ben yaş sebze ve meyvemi Avrupa'ya götüremedikten sonra Çıldır'da pilot eğitiliyormuş kimin umurunda" sözlerine AK Partili Milletvekili Abdurrahman Öz'den yanıt geldi. Abdurrahman Öz, “Ben Ticaret Odası başkanımızı severim ama ticaret odası başkanımızdaki bu agresifliği, olumsuz tavrı kendisine yakıştıramadığımı belirtmek istiyorum. 'Planörden bana ne' sözü yerine, Çıldır havalimanına hem planör insin, hem yolcu uçağı insin. Bunun için beraber çalışalım. Kendisinin bu konuda gayret ettiğini biliyorum, çaba sarf ettiğini biliyorum. Bizler de Aydın milletvekilleri olarak aynı konuyu takip ediyoruz. Önemli olan hizmet etmek. Önemli olan Aydın’a bir fazla hizmeti, hep beraber getirebilmek" dedi.

"ÖNCELİĞİMİZ ÇEVRE YOLU"

Seçim döneminde havaalanını ile ilgili vaatte bulunduklarını hatırlatan Öz, “Ancak bir yıldır yaşadığımız bir süreç var. Savaş var, ekonomik sorunlar var. Vaatlerimizi öncelik sıralamasına koyduk. Aydınlı siyasetçiler olarak birinci önceliğimiz çevre yolunun açılması. Şimdi köprünün ayakları yapılıyor. Sonra Denizli otoyolunun ihale edilip temelinin atılması var. İkinci önceliğimiz, Aydın şehir hastanesini yapmak. O da Yüksek Planlama Kurulu’nda. Havaalanı da inşallah 2019’a kadar yapılacak. Ticaret Odası Başkanımız bunu söyleyerek bizim seçim vaatlerimizi hep gündemde tutmuş oluyor. İnşallah onu da yapacağız ama öncelik meselesi” diye konuştu. (CEM ULUCAN) 







 
Son Eklenen Haberler