Takip Et

SON DAKİKA

Söke’de Zeytindalı Parkı açıldı

13 Ekim 2018, Cumartesi 16:36

     


Söke Yenikent Mahallesinde içerisinde zeytin ağaçlarında bulunduğu atıl durumdaki 6 dönümlük alan yapılan düzenleme ile mahalle sakinlerin nefes alabilecekleri yeşil alana dönüştürüldü.

Çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanlarının da bulunduğu Zeytin Dalı Parkının açılışına THM Sanatçısı ve önceki dönem CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Karakaş,Fahri Sivrioğlu, ADÜ Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç,CHP İlçe Başkanı Suat Durukan, Belediye Meclis Üyeleri, Yenikent Mahalle Muhtarı Mehmet Dikici ve Mahalle sakinleri katıldı.

Mahallesinde hizmete giren Zeytindalı Parkının Yeni Kent’e ayrı bir güzellik verdiğini dile getiren Yenikent Mahalle Muhtarı Mehmet Dikici "Geçtiğimiz yıllarda Eskişehir'e yaptığım ziyarette oradaki parklara yeşil alanlara gezdiğimde parktaki ziyaretçilerin mutluluklarını,parklarına nasıl sahip çıktıklarına şahit olmuştum.Benimde mahalle sakinlerimizden ricam bu güzel esere sahip çıkalım”dedi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler