Takip Et

SON DAKİKA

SODEM’den Didim Belediyesi’ne ‘Turizm’ ödülü

13 Ekim 2018, Cumartesi 16:26

     


Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından 2’ncisi düzenlenen Yerel Yönetim Ödülleri, sahiplerini buldu. Törende belediye başkanlarına ödüllerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu takdim etti. Didim Belediyesi de Vegan Festivali ile ‘Turizm’ ödülüne layık görüldü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

SODEM'in bu yıl ikincisini düzenlediği Yerel Yönetim Ödülleri töreni, Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi'nde gerçekleştirildi. Törende, “Tarım, Sanat Kültür, Sosyal Projeler, Tarih, Demokratik Katılım ve Yönetişim, Kentsel Gelişim, Çevre, Sağlık, Sokak Hayvanları, Turizm, Çocuk, Eğitim, Gençlik ve Spor, Özel Teşvik” kategorilerinde başarılı bulunan CHP’li belediye başkanlarına ödül takdim edildi. Ödüller, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından verildi.

Törende, SODEM ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile projeleri inceleyen Seçici Kurul adına Prof. Dr. Korel Göymen, konuşma yaptı. Türkiye’nin doğa cennetleri arasında yer alan, aynı zamanda vegan dostu kent olarak bilinen Didim’de Türkiye’nin ilk vegan festivali olarak bu yıl ikincisi düzenlenen Didim Vegfest, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından ikincisi düzenlenen Yerel Yönetim Ödülleri çerçevesinde ‘Turizm’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Törene katılan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, ödülü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden aldı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler