Takip Et

SON DAKİKA

Özel Medinova Hastanesi'nden Aydın Başak Koleji'ne indirimli sağlık hizmeti

13 Ekim 2016, Perşembe 17:07

     


Özel Medinova Hastanesi ile Aydın Başak Koleji arasında indirimli sağlık hizmeti protokolü imzalandı. Özel Medinova Hastanesi, indirim protokolü kapsamında, okul personeli ve öğrencilerine 1 yıl boyunca yüzde 10 indirimli sağlık hizmeti sunacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın ve Özel Medinova Hastanesi Genel Direktörü Op. Dr. İbrahim Köseoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen imza töreni Özel Başak Koleji'nde gerçekleştirildi. Aydın Başak Koleji personeli, öğrencileri, kayıtlı üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları 1. derece aile fertleri için Özel Medinova Hastanesi, muayene fark ücreti ile ayakta veya yatarak gerçekleştirilen tedaviler esnasındaki tüm tahlil, tetkik, ameliyat ve yatan hasta hizmetlerinde oluşan fark ücretlerine yıl boyunca yüzde 10 indirim uygulayacak.

Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın, yapılan anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “730 civarında öğrencimizi kapsayan bir anlaşma olacak. Sağlık hizmetinden öğrencilerimiz indirimli olarak yararlanabilecekler. Bu anlamda tüm Medinova ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.

Özel Medinova Hastanesi Genel Direktörü Op. Dr. İbrahim Köseoğlu da “Amacımız Aydın’a daha kaliteli, daha düzgün ve olumlu bir hizmet vermek. Bu nedenle böyle bir çalışmanın içerisine girdik. İşin hiçbir zaman ticari yönüne bakmadık. O amaçla da bakmıyoruz. Amaç, kaliteli, yeterli ve düzgün hizmet vermek” diye konuştu. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler