Takip Et

SON DAKİKA

Kavun karpuz arası nargile

13 Ekim 2016, Perşembe 16:10

     


Nazilli'de 26 yaşındaki genç girişimci Nuri Ülkeroğlu’nun açtığı Saman Kafe'de nargile tutkunları, aromalı tütün yerine kavun, karpuz gibi meyvelerin üzerine yerleştirilen nargilelerle keyif sürüyor. Kısa zamanda İlçenin gözde mekanları arasına giren kafede özellikle akşam saatlerinde boş masa bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

500 metrekaresi açık alan olmak üzere toplam 770 metrekare alan üzerinde bulunan iş yerini yaptığı tadilatla gözde bir mekan haline getiren Yaşar Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü mezunu, genç girişimci Ülkeroğlu’nun müşterileri arasında kamu yöneticileri ve doktorların yanı sıra üniversiteli gençler de yoğunlukta bulunuyor.

Nazilli Sümer Park'ta bulunan Saman Kafe'nin işletmecisi Ülkeroğlu, ilçede nargile kültürünü yaygınlaştırmayı amaçladığını belirterek daha hafif ve gerçek meyve kokusunu hissetmek isteyen nargile tutkunlarının, özellikle bu tür meyveli nargilelerden istediklerini söyledi.

Ülkeroğlu, "Bizim nargilelerin farkı tütün içinde sun'i aroma yerine gerçek meyvelerin bulunması. Nargilenin suyunu karpuz, kavun, anans gibi meyvelerin içine yerleştiriyoruz. Tütünün bulunduğu nargile mekanizması da bunun üstünde yer alıyor. Nargile hortumu ise meyvenin gövdesine bağlanıyor. Böylece nargile içenler, gerçek meyve kokusunu bu şekilde daha fazla hissediyor" diyor. (CEM ULUCAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler