Takip Et

SON DAKİKA

Büyükşehir'den Karacasu'da yol hamlesi

13 Ekim 2016, Perşembe 14:33

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi, Karacasu’daki mahallelerde asfalt kaplama ve parke taşı döşeme çalışması başlattı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından 2016 yılı programına alınan Karacasu’nun bazı mahallelerini birbirine bağlayan yollarda, yaklaşık 70 kilometre asfalt çalışması yapılırken bazı mahallelerde de parke taşı döşeme çalışmalarının yapıldığı bildirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Daire Başkanlığı tarafından 2016 yılı programına alınan Karacasu karayollarından Ataköy-Babadağ sınırına kadar 16, Işıklar –Ataköy istikametine kadar 15, Yazır Makas'tan Nargedik- Yaykın arası 8, Bingeç -Tepecik arası 6 kilometre ikinci kat asfalt kaplama çalışması tamamlandı. Karacasu-Alemler arası 7, Alemler-Dereköy arası 5, Karayolları-Çamköy arası 5 kilometre ikinci kat asfaltlama, Ataköy Şeyh Kemal Türbesi yolunun 6 kilometre birinci asfalt kaplama çalışması da bitirildi. Önümüzdeki günlerde 2 kilometrelik Bereketli yolunun birinci kat asfalt sathi çalışmasının yapılacağı, toplam 70 kilometre bağlantı yoluna yapılan asfaltlama çalışmalarında 49 kilometre ikinci kat, 7 kilometresi ise birinci kat olmak üzere şu ana kadar 56 kilometre satih çalışması yapıldığı bildirildi.

11 BİN METREKARE PARKE DÖŞENDİ

Öte yandan Aydın Büyükşehir-Karacasu Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen üniversiteye giden İstiklal Caddesi'nde 15 bin metrekare parketaşı döşemesi yapımı sürerken Yolüstü Mahallesi’nde 3 bin, Çamköy'de 4 bin ve Tekeliler'de 4 bin olmak üzere üç mahalledeki 11 bin metrekare alana parke taşı döşemesi yapıldı.

ÖNCELİĞİ OLAN YOLLAR BU YILIN PROGRAMINA ALINDI

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, “Sayın Özlem Başkanımızla beraber yaptığımız programda öncelikli olarak acil olan yolları tespit edip bu yılki programlarımızı oluşturduk. Toplam 70 km'ye yakın yolun bakım ve onarım çalışmalarının bu yıl bitirilmesini amaçlıyoruz. Halkımızın desteği ve Sayın Özlem Çerçioğluyla da uyumlu çalışmalarımızın ürünlerinin ilçemiz Karacasu’ya hizmet olarak geri dönmesinden büyük mutluluk duyuyorum” dedi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler