Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı üyeler Ankara'daki mitinge katılacak

13 Ekim 2016, Perşembe 09:22

     


KESK üyeleri kamuda FETÖ operasyonları sonucu açığa alınan ve ihraç edilen personele karşı Ankara’ya yürüyüş başlatıyor. Aydın’dan yola çıkan KESK üyeleri, Ankara’da 15 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek mitinge katılacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

KESK Aydın üyeleri Ankara’ya gitmeden önce Efeler Kent Meydanı’nda basın açıklaması gerçekleştirdi. İzmir’den otobüs ile Aydın’a gelen KESK üyeleri de basın açıklamasına destek verdi. KESK adına konuşma yapan Ramazan Gürbüz, KESK’in kurulduğu günden bu yana hiçbir iktidarın yanında olmadığını söyledi. OHAL’in uzatılmasını da eleştiren Gürbüz, KESK’in saldırı altında olduğunu söyledi. Basın açıklamasının ardından otobüse binen KESK üyeleri, Ankara’ya hareket etmek için yola çıktı.

15 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da Kurtuluş Meydanı’nda toplanacak olan KESK üyeleri, Kolej Meydanı’na yürüyecek. Buradaki miting, saat 12.00’de başlayacak. KESK Yürütme Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “İşimize ve geleceğimize sahip çıkıyoruz, Bu ağır saldırıyı da püskürteceğiz” denildi.

Emniyet güçlerinin, Efeler'deki basın açıklaması sırasında geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler