Takip Et

SON DAKİKA

“Kanımızla, canımızla vatanımızın emrindeyiz”

13 Ağustos 2020, Perşembe 12:14

     


Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Teşkilatı tükenen kan stoklarına destek amaçlı kan bağışında bulundu. İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, “Kanımızla, canımızla vatanımızın emrindeyiz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kızılay Aydın Şubesi’nin kan stoklarındaki sorunun giderilmesi için Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nden destek istedi. Bu duruma duyarsız kalmayan emniyet mensupları, Polis Evi’nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdi.

Kan bağışı kampanyası öncesi bir açıklamada bulunan İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, “Yaşadığımız bu pandemi süreci, gerçekten zor bir süreç. Bu noktada birbirimize destek olma zamanı. Kızılay’daki kan stoklarında azalma olduğu Bölge Müdürümüz tarafından iletilince, buna duyarsız kalmak istemedik. Emniyet mensubu arkadaşlarımız kan ihtiyacı olduğunda her zaman kan bağışında bulunur. Kanımızla, canımızla vatanımızın emrindeyiz. Arkadaşlarımız tarafından gördüğünüz üzere çok ciddi bir destek var. Kan stoklarımızı tamamlamak adına 2 gün boyunca destek olacağız. Ben buradan çağrıda bulunuyorum, imkanı olan, sağlığı yerinde olan herkes Kızılay’a kan bağışında bulunarak bu zor süreçte büyük destek olacaktır. İnşallah bur zor günleri birbirimize destek olarak atlatacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Daha sonra, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ile başlayan kan bağışında, çok sayıda emniyet personeli bağışta bulundu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler