Takip Et

SON DAKİKA

Sağlığına bir an önce kavuşmasını dilediler

13 Ağustos 2017, Pazar 16:58

     


Çine Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri kanser tedavisi gören Çine Karakollar Mahalle Muhtarı Yalçın Kavak'ı evinde ziyaret ederken, bir an önce sağlığına kavuşmasını istedi.

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Akalın, dernek yönetim kurulu üyeleri Mustafa Tozar, Halil Kapıkıran, Yüksel Tetik ve Cevdet Aslan bir süredir akciğer kanser tedavisi gören Karakollar Mahalle Muhtarı Yalçın Kavak'ı evinde ziyaret etti. Muhtarlar, Yalçın Kavak'ın her zaman yanında olduklarını belirtirken, Kavak hastalığının her geçen gün iyiye gittiğini söyledi. Kavak, "Hastalıkta ve sağlıkta halķıma hizmet etmek için savaşım. Hayat bir mücadele inşallah Allah'ın izniyle bu hayat mücadelesini de dostlarımın desteği ile kazanacağım" dedi. Dernek Başkanı Abdülkadir Akalın ve diğer muhtarlar Kavak'ın bir an önce sağlığına kavuşması için duacı olduklarını ve her zaman yanında olacaklarını söyledi.

8 yıldır hastalığı ile mücadele veren Muhtar Kavak, bir süredir Ege Üniversitesi Top Fakültesi Onkoloji Bölümünde tedavi görüyor. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler