Takip Et

SON DAKİKA

Kazalara davetiye çıkartıyor

13 Ağustos 2017, Pazar 11:04

     


Çine'de Madran Dağı’nda bulunan bir çok yerleşim yerine ulaşımı sağlayan yoldaki tümsek ve çukurlar, kazalara davetiye çıkartıyor. Bozuk yol nedeniyle çok sayıda kazanın meydana geldiğini belirten Çineliler, bir an önce yolun bozuk kısımlarının düzeltilmesini istiyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Madran Dağı’nda bulunan mahalle ve yaylalar ile birlikte Bozdoğan’a ulaşımı sağlayan Madran yolundaki tümsek ve çukurların çok olması sürücülere zor anlar yaşatıyor. Bir tarafı uçurum olan yol üzerindeki tümsek ve çukurlar, araçların kaza yapmasını kolaylaştırırken, insan canını tehlikeye atıyor.

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NU GÖREVE DAVET ETTİ

Yolun kazalara davetiye çıkarttığını belirten Erol Yörük, “Yolun bozuk kısımları yaz mevsimi bitmeden bir an önce onarılmalı. Bu talebimiz göz ardı edilmemeli. Mardan yolu, trafiği yoğun bir yol. Tahminimce günde yaklaşık bin araç bu yolu kullanıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem hanımdan istirhamım şu, Çine Belediyesi’nin asfalt şantiyesi bulunmadığı için bu sorunu Büyükşehir’in çözeceğini düşünüyorum. Sayın Özlem hanım bizi muhasır medeniyetler seviyesine ulaştırma vaadinde bulunmuştunuz. Muhasır medeniyetler seviyesine ancak yol ile ulaşılır. Vaadinizi yerine getirmenizi ve sorunlarımıza kulak vererek, çözüme kavuşturmanızı bekliyoruz. İnşallah en kısa sürede yolumuz onarılır ve bizde rahat ederiz" dedi. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler