Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de bayram rezervasyonları, yüzde 98’e ulaştı

13 Ağustos 2017, Pazar 13:26

     


Türkiye’nin önde gelen turistik merkezlerinden Didim’de konaklama tesislerindeki Kurban Bayramı rezervasyonları, yüzde 98'lere ulaştı. Kurban Bayramı rezervasyonlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Didim Turizm Derneği Başkanı Tayyar Cengiz, bayram tatillerinin sektöre ciddi hareketlilik sağladığını belirterek, bu Kurban Bayramı tatilinin turizmciler açısından son can suyu olacağını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Dünyaca ünlü turizm beldesi Didim’de 2017 turizm sezonunun 2016’dan çok farklı olmamakla birlikte geçen seneki rakamlarla aynı oranda sürdüğünü ifade eden Didim Turizm Derneği Başkanı Tayyar Cengiz, Didim’deki 5 yıldızlı otellerin Kurban Bayramı’ndaki doluluk oranının yüzde 98’i bulduğunu, küçük otellerdeki doluluk oranlarında da artışın olduğunu söyledi. Kurban Bayramı tatili dolayısıyla rezervasyonlarda ciddi artış olduğunu kaydeden Cengiz, “Bu hafta içerisinde biraz boşluklar görünse de bayrama kadar tekrardan toparlanma olacağını öngörüyoruz. Bayramda Didim’deki tesislerin ciddi doluluklara ulaşılacağını bekliyoruz. Nitelikli tesislerle yaptığımız görüşmelerde, dolulukların yüzde 98 oranlarında olduğunu öğrendim. Küçük tesislerde dolacaktır. Didim olarak bayramı dolu geçireceğiz” dedi.

Bayram tatilinin 4 gün mü, 10 gün mü olacağı tartışmasının Türkiye genelinde sürdüğünü anlatan Tayyar Cengiz, “Didim Turizm Derneği ve Didimliler olarak bizim de beklentimiz elbette tatilin 10 güne çıkması. Bu bayram tatili zaten turizmciler açısından son can suyu olacaktır. Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkarılması, hepimizin en büyük beklentisi” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler