Takip Et

SON DAKİKA

AKTAŞ Yapı, müşteri memnuniyetiyle büyüyor

13 Ağustos 2017, Pazar 12:09

     


Aydın’da 2010 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve kuruluşundan itibaren çok sayıda konut projesine imza atan AKTAŞ Yapı Grup, müşteri memnuniyetini esas alan çalışma ve kurumsallaşma anlayışıyla büyümeye devam ediyor

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AKTAŞ Yapı Grup’un sahibi Celalettin Taşdemir, 30 yıldır inşaat sektörünün içinde yer aldığını, sahibi olduğu firmayı 2010 yılında yaşama geçirdiğini söyledi. İnşaat sektörünün yanı sıra bir süre otomotiv sektörüyle de ilgilenen Taşdemir, işlerinin yoğunluğu nedeniyle otomotiv alanındaki işlerini tasfiye ederek, konut sektörüne yoğunlaştığını dile getirdi.

2010’dan günümüze Aydın’ın pek çok mahallesindeki konut projelerinin altına imzalarının bulunduğunu kaydeden Taşdemir, çalışmalarını son yıllarda Efeler’in Mimar Sinan Mahallesi’nde ve İncirliova’da yoğunlaştırdıklarını ifade etti.

7 yıllık zaman diliminde 250’yi aşkın konut ürettikleri bilgisini veren Taşdemir, “Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gün geçtikçe yapılar modern hale geliyor. Her geçen gün kendimizi yenilemeye özen gösteriyoruz. Her yeni projede, bir öncekinden daha iyisini yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

96 DAİRELİK KONUT PROJESİNİN TEMELİ YIL SONUNDA ATILACAK

İncirliova’da yapımı süren projeler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Taşdemir, “3-4 ayrı şantiyemiz var. 72 dairelik bir projemiz var. 96 dairelik bir projenin sözleşmesini yaptık. Etaplı bir proje olarak düşünüyoruz. İki üç yıllık bir süresi var. 96 dairelik konut projesinin temelini yıl sonuna doğru atmayı düşünüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

2018’de Efeler’de büyük bir projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini aktaran Taşdemir, bu konudaki çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

“MÜŞTERİLERİMİZLE DOST OLUYORUZ”

Firmalarının prensipleriyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Taşdemir, “2018 yılında Efeler’de projelerimiz olacak. Efeler’de büyük bir projemiz olacak. Yer henüz kesinleşmedi, konuyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bizden daire alanlar, müşterimiz değil dostumuz oluyor. Onlarla iyi bir diyaloğumuz var. Müşteri memnuniyetine önem veriyoruz. 7 yılda konut sattığımız pek çok müşterimizle dost olduk. 7 yıldaki büyümemizin altında bu memnuniyet yatıyor” dedi.

“KURUMSALLAŞMAYA GİDİYORUZ”

İçinden geçilen ortamda firmaların daima kendini yenilemesi gerektiğine dikkati çeken Taşdemir, “Kurumsallaşmaya gidiyoruz. Bunun için altyapımızı oluşturmamız lazım. Altyapı dediğimiz nedir? Kendi ofisinizde mimarınız olacak, inşaat mühendisiniz olacak, kendi muhasebeciniz olacak, kendi personelin olacak. Kendi başına her şeye yetişmeniz mümkün değil. Kadromuzu her geçen gün genişletiyoruz. Bünyemizde Mimar Semih Cepehan, bir yıl önce aramıza katıldı. Teknik olarak bize artı katıyor” dedi.

Önümüzdeki sürece ilişkin hedeflerini de anlatan Taşdemir, Aydın dışında başka bir ilde 300’e yakın konut inşa etmeyi planladıklarını, bu konudaki çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi. (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler