Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı öğrenciler Van Kalesi'ne çıktı

13 Temmuz 2019, Cumartesi 14:50

     


Aydınlı öğrenciler, Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliğiyle Van’da düzenlenen “Yazımda Kardeşlik Var” projesi kapsamında düzenlenen geziye katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

"Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında doğudaki 600 öğrenci batıda, batıdaki 600 öğrenci de doğuda buluştu. Proje kapsamında Aydınlı 46 öğrenci, farklı kültürleri tanıma fırsatı buldu. Aydın İl Müftülüğü'nden Rehber Bayram Alper ve Köşk İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Davut Madran, öncülüğünde öğrenciler Van Kalesi'ne de çıktı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının düzenlediği “Yazımda Kardeşlik Var” projesi kapsamında; Van’da yaz kampında bulunan öğrencilere yönelik sosyal etkinlikler kapsamında, Edremit Belediyesi'nin sponsorluğunda Van Gölü’nde tekne gezisi düzenlendi.

Aydın il ve ilçelerinden gelen öğrenciler Rehber Öğreticileri eşliğinde Van Gölü’nde tekne turu yaparken, kendilerine bu imkanı sağlayan Edremit Belediyesi’ne ve din görevlisi hocalarına teşekkür ettiler. Van’da rehber öğretici olarak bulunan  Köşk İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Davut Madran “Yazımda Kardeşlik Var” projesi kapsamında; Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı başta olmak üzere projede emeği geçen herkese teşekkür dileklerini iletti. Türkiye Diyanet Vakfı tarafından tekne gezisi yapan öğrencilere ikramda bulunuldu.
Öte yandan sosyal ve kültürel etkinliklerde de öğrenciler bolca eğlendi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler