Takip Et

SON DAKİKA

Tuğçe, Kuşadası Gençlik Festivalinde kayboldu

13 Temmuz 2018, Cuma 09:21

     


Nazilli'de yaşayan 17 yaşındaki Tuğçe Yalçınkaya, Çarşamba günü, Sevgi Plajında yapılan Gençlik Festivaline katılmak için Kuşadası'na gitti. Yalçınkaya, kuzeniyle birlikte gittiği festivalde 170 bin kişinin arasında kayboldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası Sevgi Plajında düzenlenen ve beş gün sürecek olan festivale katılmak isteyen Tuğçe Yalçınkaya(17), annesi Özlem Yalçınkaya'dan izin aldı. 11 Temmuz Çarşamba günü festival bittiğinde kuzeniyle birlikte dönmek üzere izin alan Tuğçe, iddiaya göre dönmesi gerektiklerini söyleyen kuzeninin yanından bir anda kayboldu. Kızlarına ulaşamayan aile, polis ve jandarma ekiplerine kayıp başvurusunda bulunduktan sonra kızlarının bulunması için sosyal medyada takipçilerden yardım istedi.

Tuğçe'yi festival alanında bulamayan kuzeni Nazilli'ye geri döndü. Kuzeniyle birlikte dönmeyen ve üzerinde telefon olmayan Tuğçe'nin hayatından endişe duyan aile, polis ve jandarma ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. Anne Özlem Yalçınkaya sosyal medyada kızının fotoğrafını paylaşarak, "Kızımın üzerinde yeterli miktarda parası kalmamıştır, irtibat kuracağımız cep telefonu da yanında yok. Başına kötü bir olay gelmeden bir an önce bulunmasını istiyorum. Lütfen görenler bize ulaşsın" dedi.

"GEÇ KALDIĞI İÇİN KIZMAYACAĞIM"

Yalçınkaya, "Tuğçe, 1.75 boyunda 55 kilo. Üzerinde beyaz sweatshirt, altında mavi kot şort ve ayağında krem renkli spor ayakkabısı var. Sağ yanağı ve kaşında pricingi var" diyerek kızına geç kaldığı için kızmayacağını belirtti. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler