Takip Et

SON DAKİKA

Demir kazık adamın bedenine saplandı

13 Temmuz 2018, Cuma 14:01

     


ABD Texas'ta şoke edici bir olay yaşandı. Justin isimli bir işçiye 40 cm uzunluğunda bir çubuk saplandı.Texas'ta, şoke eden olay yaşanırken 43 yaşındaki adam işteydi. Çit dikerken aniden vücuduna bir çubuk saplandı. Yere devrilen adam, hızla hastaneye götürüldü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKALYIN

Justin'in oğlu ve iş arkadaşları hemen ambulans çağırdı. İş arkadaşları giriş ve çıkış noktalarına bez bağlayarak kanamayı durdurmaya çalıştı.Ardından halen makineye bağlı olan çubuğu keserek makineden ayırdılar ama Justin'in içinden çıkarmadılar.Olay yerine polisler ve ambulans geldi. 

Justin'in haline gören sağlık ekipleri ilk yardım yaparken, ambulans helikopter çağırdılar. Helikopter hemen gelerek Justin'i hastaneye kaldırdı.Ameliyata alınan Justin'in içinden çubuk çıkarıldı. Adamın ameliyattan sonra çekilen görüntüleri ise 'büyük bir mucize' yorumuna neden oldu.Bu sırada, Justin'i ve oğlunu görmeye giden Anny Firth'i polis durdurdu.
Yolun ağzında polis ile konuşan Anny, “Justin'in yaralandığını ve beni görmek istemediğini söyledi. Beni durduran polis komşumuzdu. Ona, durumu yumuşatma direk söyle dedim. “Anny, kocanın durumu kötü” dedi. O an yaşadığım acıyı anlatamam.” dedi.Doktorlar, çubuğun önemli noktaları milimetreler ile kaçırdığını söyledi; “Birkaç santim sola gitseydi böbreğe gelirdi. Birkaç milimetre ile böbreği besleyen damarları ıskaladı. Biraz yukarı gitseydi mideyi, biraz aşağıda bağırsakları vururdu. Milimetreler ile hayatta kaldı.” dendi.Justin, “Olay aniden oldu. Birden sırtımda ağırlık hissettim ve yere devrildim. Önüme baktığımda akan kanı görmüyordum. Sırtımda da çok az ıslaklık hissettim. Aşırı bir kaybım yoktu. Garip bir şekilde, hiç ağrımda yoktu. Evet, içimde bir şeyler vardı; bir şeyler tersti ama ağrım yoktu.” dedi.
Justin Firth, 2 hafta hastanede kaldıktan sonra tekerlekli sandalye ile hastaneden ayrıldı.Doktorları iyileşme olasılığının yüksek olduğunu söylerken, birkaç haftaya kalmadan sandalyeden de kurulacağı eklendi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler