Takip Et

SON DAKİKA

İncirliova Belediye Başkanı Kale; “Biz büyük bir aileyiz”

13 Temmuz 2017, Perşembe 16:17

     


İncirliova Belediye Belediyesi çalışanları, Başkan Kale tarafından organize edilen “Birlik, beraberlik ve Dayanışma Yemeği’nde” bir araya geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İncirliova Belediyesi Park İncirliova Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Gürşat Kale, Başkan Yardımcısı Yalçın Sarı ve Baki Aslantaş, birim müdürleri, tüm personeller ile aileleri katıldı. Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Biz büyük bir aileyiz. Her birimizin asli görevi ilçemize ve halkımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren de bu inançla hep birlikte çalıştık. Yapmış olduğunuz hizmet ve katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz Birlik, beraberlik ve Kaynaşma Yemeği’nde siz değerli çalışanlarımızla bir arada olmaktan onur duyuyorum. İlçemize güzel hizmetleri kazandıracağımız gibi, bir aile olan bizler her zaman bir araya gelmeye de özen göstereceğiz. Katılımlarınızdan dolayı sizlere ve ailelerinize kalben teşekkür ediyorum” dedi.

 

MÜZİK EŞLİĞİNDE STRES ATTILAR

Başkan Kale’nin konuşmasının ardından, Ege Müzik ve Ses Sanatçısı Yıldırım Yıldızdoğan’ın seslendirdiği parçalar eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlenen ve stres atan İncirliova Belediyesi çalışanları, düzenlenen organizasyondan dolayı Başkan Kale’ye teşekkür etti. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler