Takip Et

SON DAKİKA

Özdemir: Bölgede çok güzel işlere imza attınız

13 Haziran 2017, Salı 21:24

     


Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir, Denge Medya Grubu’nun çalışmalarını uzun süredir takip ettiğini belirterek, “Gazetecilikte sadece Aydın’da değil, bölgede de çok güzel başarılara imza attınız. İnanıyorum ki, gazetecilikte gösterdiğiniz başarıyı televizyonculukta da göstereceksiniz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

TGK Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Medya- İş Sendikası Genel Sekreteri Sezai Ballı ve Öz Ağaç- İş Sendikası İzmir İl Başkanı Zafer Uysal ile birlikte, Denge gazetesi ve tvDEN’in faaliyet gösterdiği Denge Medya Grubu binasını ziyaret etti.

Özdemir ve beraberindeki heyet, Denge Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın, tvDEN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın, tvDEN Genel Müdürü Bülent Öztürk ve Denge Medya Grubu Haber Koordinatörü Cem Ulucan ile bir süre görüştü.

TGK Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, “Mehmet Aydın ve Emin Aydın kardeşler, uzun süredir Anadolu’da gazeteci olarak takip ettiğim, yaptığı başarılı çalışmaları hepimizin takdir ettiği arkadaşlar. Gazetecilikte sadece Aydın’da değil, bölgede de çok güzel başarılara imza attılar. Bu işten çok para kazanılmadığından, çok ciddi yapılmadığından biz hep şikayet ederdik. İki kardeş, hem içerik olarak hem de bu işi gazetecilik yaparak para kazanılabileceğini gösterdiler. Kendilerini kutluyorum” dedi.

“ULUSALLA YARIŞACAK PERFORMANS SERGİLİYORSUNUZ”

TvDEN’i sürekli takip ettiğini kaydeden Özdemir, “Anadolu’da dar imkanlarla bu işi yapmalarına rağmen hakikaten hem çok güzel bir ortam ve bir teknik oluşturmuşlar. Çok güzel binada da yayın hayatlarını sürdürüyorlar. Ben inanıyorum ki, gazetecilik alanında gösterdikleri başarıyı televizyonculukta da gösterecekler” ifadelerini kullandı.

Medya İş Sendikası Genel Sekreteri Sezai Ballı da, tvDEN’i Muğla’da tanıdığını belirterek, “Orada biraz bahsedilmişti ama bu kadar profesyonel bir yapıyı beklemiyordum. Geldiğimizde hem mekan olarak hem çalışan kadrosu olarak üst düzey bir kanal olduğunu gördük. Her ne kadar yerel denilse de bence ulusalla yarışacak bir performans sergiliyor arkadaşlar” dedi.

Öz Ağaç- İş Sendikası İzmir İl Başkanı Zafer Uysal ise, Denge Medya Grubu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Konuklar, haber merkezi, stüdyo ve yayın yönetim odasını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler