Takip Et

SON DAKİKA

Oruç borcunu, tekerlekli sandalye bağışıyla ödedi

13 Haziran 2017, Salı 11:31

     


Kocaeli’nde yaşayan emekli astsubayın yüksek tansiyon hastası olan eşi, tutmadığı orucunun kefaretini Karacasu’daki Engelliler Derneği’ne 4 tekerlekli sandalye bağışlayarak ödedi. Sandalyeyi İzmir’de yaşayan dernek üyesi bir engelli vatandaşın ağabeyi olan Hüseyin Sönmez teslim etti. Dernek Başkanı Dilmen, ''Dışarıda yaşayan hemşehrilerimizin bu tür konulara duyarlı olması bizleri fazlasıyla mutlu ediyor” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

TUTAMADIĞI ORUÇ İÇİN DİYET ÖDEDİ

Karacasu Engelliler Derneği; üyelerinden Avni Sönmez’in İzmir'de yaşayan ağabeyi Hüseyin Sönmez sayesinde 4 tekerlekli sandalyeye kavuştu. Hüseyin Sönmez'in arkadaşı olan Mehmet Zeybekçi’nin yüksek tansiyon hastası eşi Nevrihar Zeybekçi, derneğe 4 tekerlekli sandalye bağışladı. Nevrihar Zeybekçi'nin sandalyeleri bu yıl tutamadığı orucunu kefareti olarak bağışladığı bildirildi.

Tekerlekli sandalyelerin Engelliler Derneğine verilmesinde aracı olan duyarlı vatandaş Hüseyin Sönmez, böyle bir hayır işine aracı olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Sönmez, "Okuldan arkadaşım aynı zamanda meslektaşım olan Mehmet Zeybekçi bana eşinin yüksek tansiyon hastası olduğunu ve oruç tutamadığı için kefaret ödemek istediğini söyledi. Benden yardım istedi. Ben de engellilere tekerlekli sandalye alabileceğini söyledim. Hemen alıp gönderdi. Allah kendisinden razı olsun. Ben sadece aracı oldum" dedi.

 

HAYIRSEVERLERİN SAYILARININ ARTMASINI DİLİYORUZ

Tekerlekli sandalyeyi Hüseyin Sönmez’in elinde alan Hüseyin Dilmen, dışarıda yaşayan hemşehrilerin bu tür duyarlı davranışlarından ötürü çok mutlu olduğunu söyledi. bizleri de çok sevindirip umutlandırıyor. Yalnız olmadığımızı bir kez daha bize hatırlatmış oluyor. Bizlere güç kuvvet veriyor. Gerçek ihtiyaç sahibi olan gariban vatandaşlarımıza vereceğiz. Tekerlekli sandalyeyi bize bağışlayan aracı olan vatandaşlarımızdan” dedi. Bu gibi duyarlı vatandaşların artması temennisinde bulunan Dilmen, mağdur olan hemşehrilerimizden Allah razı olsun” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler