Takip Et

SON DAKİKA

ÇMKB, 72 mahallede harekete geçti

13 Haziran 2017, Salı 17:04

     


Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Çine Şubesi, Karakollar ve Kahraman Mahallesi arası ulaşımı sağlayan tarla yolunda çiftçilere zor anlar yaşatan kargı bitkilerini biçerek sorunu çözüme kavuşturdu. Çiftçi Malları Koruma Şube Başkanı Kadir Erdoğan, bitki temizliğinin diğer mahallelerde de yapılacağını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çiftçi Malları Koruma Şubesi, Karakollar ve Kahraman Mahalle ovaları arasındaki tarlalara ulaşımı sağlayan yolun sağı ve solunda büyüyen kargı bitkilerini temizleme çalışması yaptı. Gerçekleştirilen çalışma çiftçilerin yüzünü güldürdü. Büyüyen kargıların yol istikametince görüş açılarını daralttığını ve bitkilerin yüzlerini çizerek yaraladığını söyleyen çiftçiler, yol üzerindeki bitkileri temizleyerek soruna çözüm getiren yetkililere teşekkür etti.

 

ZİRAAT ODASI VE ÇİFTÇİ MALLARINI ORTAK ÇALIŞMAYA DAVET ETTİLER

Çine Karakollar Mahalle Muhtarı Yalçın Kavak ve Kahraman Mahalle Muhtarı Abdülkadir Akalın, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Çine Şubesi ile Çine Ziraat Odası’nın ortaklaşa hareket ederek çiftçiye daha iyi hizmet etmek için çaba göstermeleri çağrısında bulundu.

 

“ÇİFTÇİMİZ KALKINSIN”

Çine Çiftçi Malları Koruma Şube Başkanı Kadir Erdoğan, Aydın’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte hizmet alanlarının 6 mahalleden 72 mahalleye çıktığını ifade ederken, “Ot biçme makinesi alarak ovalarımızda bitki temizlik çalışmalarına başladık. Başkanlığımız sadece üyelerinden aidat toplayan veya ceza kesen bir kurum değil. Çiftçilerimizden aldığımız aidatları yine çiftçilerimize hizmet olarak dönmesi için ekibimle canla başla çalışmaya devam edeceğim. Hizmetlerimizin artması için çiftçilerimizin aidatlarını ödemesi gerek. Çine Ziraat Odası ve bizim gayemiz çiftçilerimize hizmet etmek. Bu iki kurum kardeş kurumlar. Ortak hareket ederek, çiftçimize daha iyi hizmet sağlayabiliriz. Ziraat Odası, üretilen ürünlerin pazarlanması için çalışacak, biz üretilen ürünlerin korunması için çalışacağız. Ziraat Odası'nın Çine’ye kazandırmış olduğu güzel bir toptancı hal binası var. Bu hal binasının Acarlar hali gibi olması için hep birlikte çalışalım. Çine’nin Ege Borsası haline gelmesi için çalışalım. Çiftçimiz kazansın ve kalkınsın” dedi. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler