Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Akın, slogan yarışması birincisine kitap ve tablet hediye etti

13 Haziran 2017, Salı 10:55

     


Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Belediye tarafından düzenlenen slogan yarışması birincisine kitap ve tablet hediye etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Germencik’e bağlı tüm okullarda kitaplıklara yazılacak sloganı belirleyen Şehit Cafer İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Yaren Şahan, düzenlenen yarışmada “Kitaplar hayallere açılan kapılardır, hayallere ulaşmak okumaktır” sloganı ile 1. oldu.

 

Belediye Başkanı Ümmet Akın, öğrencilere kitap okumayı sevdirmek için başlattıkları projenin birincisine, okulun son gününde karnesini ve hediyelerini verdi. Başkan Akın, “Okullarımızda öğrencilerimiz için farklı projelerimiz vardı. Bunlardan birisi de her sınıf için kitaplık projemizdi. Projemizi başlattığımız gün kitaplıkların üzerine, okumayı sevdirebileceğimiz sloganı yazmak istedik ve bunun için öğrencilerden gelecek sloganlar arasında seçim yaparak en güzelini kitaplıklara yazdırdık. Aslında birbirinden güzel birçok slogan var ve bu sloganlar arasında seçim yapmakta çok zorlandık. Ekibimiz son olarak bu sloganda karar kıldı. Yaren Şahan isimli öğrencimizin 'Kitaplar hayallere açılan kapılardır, hayallere ulaşmak okumaktır' sloganı, Germencik’te bulunan bütün okullardaki kitaplıklarda yerini aldı. Öğrencimize biz de teşekkür etmek adına yaz tatilinde okuyabileceği kitaplardan birkaç tane hediye ettik. Bunun yanı sıra bir de tablet hediyemiz oldu. Yaren’e bundan sonraki eğitim hayatında ve yaşamında başarılar diliyorum. Her öğrencimize de tavsiyem yaz tatilinde bol bol kitap okumaları yönünde olacak” dedi.

Germencik Belediyesi tarafından hazırlanan kitaplıklar yeni eğitim öğretim döneminde her sınıfta yerini almış olacak. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler